Stel cookie voorkeur in

Aanschaf hardware

Het is mogelijk gebruikte PC's en Laptops aan te schaffen en op te nemen in het UNILOGIC netwerk. Onze partner hierin is Infotheek. Zij kunnen goede en goedkope systemen leveren. De systemen zijn refurbished, d.w.z. gereinigd en getest en worden met garantie geleverd. De school krijgt de garantie, dat ze GECERTIFICEERD zijn en zonder problemen in het UNILOGIC netwerk opgenomen kunnen worden.

Ook beelschermen, toetsenborden en muizen zijn voor redelijke prijzen te krijgen bij Infotheek. Uiteraard zijn ook nieuwe systemen te bestellen bij Infotheek.

LAPTOPS

Als de school de aankoop van laptops overweegt, adviseren wij nieuwe aan te schaffen. Laptops zijn kwetsbaarder en de afschrijvingstermijnis korter, ook hierbij is Infotheek onze partner. Vanzelfsprekend zijn deze laptops reeds gecertifeerd en volledig klaar voor het Unilogic concept. Schaft u een laptop aan via Infotheek en is deze niet gecertificeerd gebeurt dit kostenloos. De laptop moet dan wel opgestuurd worden naar Unilogic, deze procedure duurt ongeveer één week.